Erkend en vertrouwd

De gecertificeerde VBO Makelaar / Taxateur kan de juiste waarde vaststellen. Hij / zij heeft de vaktest met goed gevolg afgelegd en staat geregistreerd in het register van de SCVM. Het certificeringstraject van de VBO is de enige die geaccrediteerd is door de Raad van Accreditatie! Dit is momenteel de hoogst mogelijke erkenning die een certificeringsregeling ten deel kan vallen.

Op uw verzoek en afhankelijk van het doel van de taxatie stelt de gecertificeerde VBO Makelaar / Taxateur zijn taxatierapport op. Daarin verwerkt hij alle relevante aspecten van het pand, zoals o.a. de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens, erfdienstbaarheden, voorgenomen verbouwings gegevens enz.

Wanneer U een taxatierapport laat opstellen door de VBO Makelaar / Taxateur weet U zeker dat U een deskundig en betrouwbaar oordeel in handen krijgt. Bijkomend voordeel is, dat de financiele instellingen de taxatie onvoorwaardelijk zullen accepteren: de VBO staat immers garant voor een onafhankelijke en fraudebestendige deskundigheid. Dankzij onze brede organisatie zijn wij bovendien constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de huizenmarkt.